کاشت ریش چیست؟
کاشت ریش که کاشت موی صورت نیز نامیده می شود، همانند کاشت مو نوعی جراحی زیبایی محسوب می شود که باعث ایجاد ریش ضخیم و پرپشت می شود. در این روش موی سالم خود فرد از نواحی مختلف همچون پشت سر، سینه و... برداشته شده و در ناحیه دچار ریزش بر روی صورت کاشته می شود. این کار سبب می شود ظاهر طبیعی ریش حفظ شده و با توجه به این که مو از بدن خود فرد برداشته می شود، احتمال رد پیوند وجود نخواهد داشت. مهم ترین ناحیه برداشت مو برای پیوند ریش نواحی پشت سر در افراد می باشد، این نواحی به دلیل ضخامت بیشتر فولیکول مو می تواند نزدیک ترین حالت موی جایگزین ریش و سبیل را داشته باشد؛ همچنین مقاومت موهای این نواحی در برابر ریزش مو بیشتر است که باعث افزایش موفقیت پیوند ریش خواهد شد.
نکته مهمی که برای انجام کاشت ریش مطرح است و انجام این روش زیبایی را نیازمند دقت بیشتر می نماید، طبیعی بودن نتیجه بر اساس مراحل انجام است. پزشک متخصص با توجه به زاویه خواب مو می بایست اقدام به کاشت ریش در نواحی مورد نظر نماید تا فرآیند پیوند ریش به صورت کاملا طبیعی انجام گیرد. به طور کلی برای انجام کاشت ریش زیبایی نیاز به پیوند چیزی در حدود 4000 تا 7000 فولیکول مو می باشد که این مقدار نسبت به میزان تراکم مورد نیاز و ناحیه طاسی کم و زیاد خواهد شد. چنانچه بانک مو مورد نیاز برای انجام کاشت ریش در نواحی پشت سر موجود نباشد پزشک بنا به تشخیص می تواند از موهای قسمت قفسه سینه برای پیوند ریش استفاده نماید.
فرم ثبت درخواست
آیا نتایج کاشت ریش دائمی هستند؟
پس از انجام کاشت ریش ممکن است عوارض جانبی محدودی داشته باشید که با توجه به مهارت جراح، شرایط جسمی و مراقبت های بعدی در مدت کوتاهی بهبود خواهید یافت. طی 10 الی 20 روز بعد از پیوند ریش شاهد ریزش مو در محل کاشت خواهید بود که این اتفاق جای نگرانی ندارد و فرآیندی طبیعی بر اثر شوک جابجایی فولیکول های مو می باشد. چنانچه انجام کاشت ریش به صورت اصولی توسط کلینیک معتبر و پزشک متخصص انجام گیرد با گذشت مدت زمانی معین فولیکول ها مجددا در محل کاشت شروع به رشد خواهند نمود.
نتایج کاشت ریش دائمی است، موهای جدید در عرض سه تا چهار ماه شروع به رشد کرده و از آنجایی که از نواحی مقاوم در برابر ریزش برداشته شده اند، تا آخر عمر به رشد خود ادامه خواهند داد. پس از 6 تا 10 ماه، می توانید نتایج کاشت ریش را کم کم ببینید و در عرض 10 ماه تا یک سال، 90 درصد از نتایج نهایی کاشت ریش را خواهید دید. با گذشت زمان، نازک شدن مو در ناحیه پیوند شده ممکن است رخ دهد، با این حال این بدان معنا نیست که ریش کاشته شده دچار ریزش می شود. برای دستیابی به نتایج دائمی کاشت ریش، افرادی که به هر دلیلی ریزش ریش مداوم دارند باید منتظر بمانند تا ریزش به طور کامل متوقف شود یا علت ریزش ریش را درمان کنند، سپس اقدام به کاشت ریش کنند.
مزایای کاشت ریش
همانند هر عمل جراحی انجام کاشت ریش شامل مزایا و معایبی می باشد که پیش از اقدام به انجام می بایست درباره کلیه این موارد مطالعه و مشورت کنید. البته مزایای کاشت ریش نسبت به عوارض و معایب آن بسیار بیشتر است و به همین دلیل و همچنین نتایج طبیعی و دائمی اش، کاشت ریش را به یکی از بهترین روش های بازگردانی موهای از دست رفته صورت آقایان تبدیل کرده است. مزایای کلی کاشت ریش عبارتند از:
• بهترین روش و راه حل دائمی برای بازگشت مو در نواحی صورت و به خصوص ریش، و بازگشت زیبایی چهره و صورت در مردان توسط پر پشت شدن محل ریش.
• امکان رویش طبیعی موهای کاشته شده در صورت و همچنین کوتاه کردن و حالت دادن به آن.
• به دلیل کم بودن میزان تهاجم این نوع عمل، هرگونه درد و یا خونریزی بعد از کاشت ریش وجود نخواهد داشت و تنها در هنگام انجام کاشت ریش سوزش مختصری احساس می گردد.
• کاشت ریش بدون نیاز به بیهوشی و بستری در بیمارستان، به صورت سرپایی انجام می شود.
• دوره نقاهت و استراحت پس از انجام کاشت ریش کوتاه می باشد و نیاز به تعطیلی طولانی مدت یا پرستاری ندارد.
• در روش های جدید کاشت ریش نیازی به تراشیدن موهای ناحیه اهداکننده نداشته و بعد از گذشت دوران بهبودی هیچ جای زخم و اسکاری باقی نخواهد ماند.
• انجام این تکنیک زمان بر نبوده و نیاز به ترمیم ندارد، معمولا در یک روز و نهایتا طی مدت زمان 5 ساعت قابل انجام می باشد.
آیا کاشت ریش چه عوارضی دارد؟
همانطور که گفته شد، کاشت ریش یک روش کم تهاجم می باشد و خطراتی به همراه ندارد؛ اما مانند هر عمل دیگری عوارض جانبی محدودی را به همراه دارد که ادامه آنها را شرح می دهیم:
• ایجاد قرمزی، تورم و کبودی در نواحی کاشته شده صورت برای 2 تا 5 روز.
• احساس بی حسی یا خارش و بروز حساسیت در برخی افراد.
• بوجود آمدن پوسته های کوچک اطراف پیوندهای کاشته شده در ریش به دلیل روند بهبودی
• مدت زمان رشد مجدد موهای کاشته شده پس از ریزش بعد از عمل ممکن است طولانی باشد.
• در بعضی از افراد احتمال بیشتر شدن مدت زمان دوره نقاهت یا بروز عوارض شدیدتری مثل عفونت وجود دارد که بر اثر مراجعه به کلینیک نامعتبر و پزشک ناوارد بوجود خواهد آمد.
به طور کلی برای افزایش احتمال موفقیت و همچنین کاهش عوارض جانبی و بهبودی سریعتر، جراح شما مراقبت هایی به شما توصیه خواهد کرد که بهتر است از آنها به دقت پیروی کنید.
شاید درمورد قیمت کاشت ریش شنیده باشید که نیازمند پرداخت مبلغ نسبتا بالایی است، اما با در نظر گرفتن مزایای این روش در مقایسه با هزینه ای که می کنید و همچنین نتایج دائمی و کاملا طبیعی که در یک جلسه بدست خواهید آورد، می توان گفت که کاشت ریش یک سرمایه گذاری در طولانی مدت است. در پایان می توان گفت انجام کاشت ریش راه حل دائمی بازگشت موهای از دست رفته در این نواحی از صورت می باشد که در کنار برخی روش های تقویتی بالاترین میزان تاثیرگذاری را دارا می باشد.
چگونه موهای کاشته شده را تقویت کنیم؟
امروزه کاشت مو به عنوان موثرترین روش به منظور بازگرداندن موهای از دست رفته شناخته می شود و امتحان خود را در افراد با سنین مختلف پس داده است. با توجه به این که افراد زیادی امروزه اقدام به انجام کاشت مو می کنند و یا تصمیم انجام این کار را دارند، می بایست مراقبت های لازم پس از انجام کاشت مو را به منظور رسیدن به نتیجه ایده آل انجام دهند. در این مقاله قصد داریم روش های مختلف تقویت موهای کاشته شده را به شما معرفی نماییم تا با استفاده از این روش ها اقدام به تقویت موهای خود پس از کاشت مو نمایید. پیوند مو با استفاده از روش های مختلفی صورت می گیرد که انتخاب روش مناسب برای کاشت مو بر اساس میزان و وسعت ریزش، نوع مو و عوامل دیگر انجام خواهد گرفت، همچنین انتخاب بهترین روش می بایست توسط پزشک متخصص این کار صورت پذیرد. نکته مهمی که می بایست بدان آگاه باشید این است که پس از انجام پیوند مو، در ماه دوم یا سوم فرد دچار ریزش موهای کاشته شده خود می شود که این امر طبیعی بوده و معمولا پس از گذشت یک ماه این اتفاق متوقف شده و در صورت انجام صحیح کاشت مو، موهای جدید در محل کاشت شروع به رشد کردن می نمایند.
داروهایی که بعد از کاشت مو باید مصرف شود؟
با افزایش سن موهای سر نازک تر شده و دچار ریزش می شود، علاوه بر سن، مشکلاتی همچون بیماری ها، آسیب های فیزیکی، وراثت و عوارض برخی داروها نیز سبب ریزش مو می شود. شدت ریزش مو در افراد مختلف متفاوت است و هر کس با توجه به شرایط خود روشی را برای درمان و بازیابی موهای از دست رفته انتخاب می کند؛ کاشت مو یک روش دائمی و طبیعیست که برای بیشتر دلایل ریزش مو مناسب است. در این روش فولیکول های مو از نواحی مقاوم در برابر ریزش به نام بانک مو برداشته می شود و در قسمت های دچار ریزش و طاسی پیوند خواهد شد. برای مشاهده نتایج کاشت مو نیاز به زمان طولانی می باشد و در طول این مدت به خصوص در روزهای ابتدایی به رسیدگی و طی مراحلی برای کمک به موفقیت پیوند نیاز دارید. یکی از این مراقبت ها که اهمیت زیادی در نتیجه نهایی دارد، مصرف قرص های تجویز شده پزشک می باشد که با هدف تسکین دردهای احتمالی، جلوگیری از عفونت و کمک به رشد فولیکول های پیوند شده توصیه می شوند.
بانک مو چیست؟
کاشت مو یک روش درمانی زیبایی است و قطعا اگر عوارض و زخم های زیادی داشته باشد متقاضیان به آن جذب نمی شوند، زیرا هدف اصلی این روش بهبود ظاهر است. با این حال کاشت مو یک روش جراحیست و راهی برای انجام جراحی بدون ایجاد برخی زخم ها وجود ندارد، البته در روش های جدید این زخم ها معمولاً پس از هفته اول از بین می روند. کاشت مو در واقع انتقال واحدهای فولیکولی باکیفیت از نواحی سر به مناطق دارای ریزش مو یا طاسی است؛ فولیکول های مورد نیاز برای پیوند از بانک مو در پوست سر خود متقاضی برداشته می شوند. ریزش مو به دلایل مختلفی از جمله الگوی طاسی مردانه، آسیب و سوختگی، التهاب، بیماری و ژنتیک رخ می دهد که هرکدام بر بخش خاصی از پوست سر تاثیر میگذارند. روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که همگی آنها فولیکول های مو سالم و کافی را از ناحیه اهدا کننده یا بانک مو به ناحیه دچار ریزش پوست سر پیوند می کنند. فولیکول های مو در مناطق خاص پوست سر در برابر عملکرد آندروژن و دلایل دیگر ریزش مو مقاومت می کنند، در حالی که موهای دیگر مناطق تحت تأثیر قرار می گیرند و به تدریج غیرفعال می شوند.