کاشت ابرو
کاشت ابرو روشی جراحی برای افزایش موهای سالم و ضخیم ابرو می باشد که نتایجی کاملا طبیعی از موهای خود فرد و ماندگاری دائمی را به همراه دارد. در روش کاشت ابرو همانند کاشت مو فولیکول های مورد نیاز برای پیوند از ناحیه مقاوم در برابر ریزش (معمولا پشت سر و بالای گردن) در بدن خود فرد برداشته شده و به قسمت های دچار ریزش ابرو پیوند می شوند. کاشت ابرو می تواند هر میزان از پرپشت شدن که بخواهید را ارائه دهد و اگر توسط یک جراح متخصص و باتجربه انجام شود دوران بهبودی و عوارض بسیار کمی خواهد داشت. با اینکه کاشت ابرو یک روش جراحی است اما به لطف تکنیک های نوین و تجهیزات پیشرفته تنها از بی حسی موضعی استفاده می شود و نیاز به بخیه و بستری فرد نیست. در هر جلسه پیوند ابرو بسته به وسعت ناحیه ریزش چیزی حدود 100 تا 500 تار مو کاشته می شود که حدود 2 تا 4 ساعت زمان نیاز دارد. مانند هر روش جراحی دیگر کاشت ابرو نیز عوارض محدودی مانند تورم، قرمزی و پوسته پوسته شدن دارد که پس از چند روز از بین می روند. دستیابی به نتیجه نهایی کاشت ابرو چیزی حدود یک سال زمان نیاز دارد و با رعایت مراقبت های بعد از کاشت ابرو می توانید درصد موفقیت و مشاهده نتیجه دلخواه خود را افزایش دهید.
فرم ثبت درخواست
کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است؟
به طور کلی همه افراد می توانند کاندید مناسب کاشت ابرو باشند به شرطی که از نظر جسمی در وضعیت خوبی باشند و انتظارات واقع بینانه ای در مورد فرم ابروهای داشته باشند. کاندیدهای ایده آل برای کاشت ابرو معمولاً کسانی هستند که به دلیل افزایش سن، ژنتیک، آسیب یا عاداتی مانند برداشتن بیش از حد ابروهای کم پشت دارند. مهمترین نکته برای دریافت نتایج یک کاشت ابروی عالی، داشتن بانک مو سالم و کافی می باشد زیرا تنها کسی که می تواند اهدا کننده خوبی برای پیوند ابرو باشد، خود متقاضی است و در صورتی که روی نواحی مقاوم در برابر ریزش سر یا بدن خود فولیکول های پیوندی کافی داشته باشد، می تواند از کاشت ابرو بهره ببرد.
تفاوت کاشت ابرو و تتو ابرو
در روش های جدید تاتو ابرو ظرافت و ماندگاری تقویت شده و به نوعی نتایج طبیعی تری را به همراه دارد؛ در این روش ها تتو ابرو به دو صورت دائمی و موقت انجام می شود که نوع موقت آن به نام میکروبلیدینگ شناخته می شود و در مدت کوتاهی از بین می رود. در روش تاتو دائمی ابرو از جوهرهای طبیعی در عمق مشخصی از پوست برای ایجاد ظاهری مشابه با تارهای ابرو استفاده می شود تا ظاهری پرحجم تر و مدلی یکسان و مشخص به ابروها بدهد. شباهت دو روش تاتو ابرو و کاشت تنها در دائمی بودن نتایج آنها می باشد که البته پس از گذشت مدت زمانی تاتو ابرو کمرنگ شده و به ترمیم نیاز دارد، اما در کاشت ابرو از آنجایی که از موهای طبیعی خود فرد استفاده می شود، قابلیت رشد و مقاومت در برابر ریزش را دارند و نتایجی پایدار بدون نیاز به ترمیم ارائه می کنند.
برای انجام هر دو روش تتو و کاشت ابرو از بی حسی موضعی استفاده می شود، اما به دلیل اینکه تاتو ابرو به عمق بیشتری نفوذ کرده و تعداد دفعات ضربه به پوست بیشتر است، این روش درد بیشتری دارد. همچنین به دلیل ورود جوهر به عنوان یک عامل خارجی به پوست، روش تاتو ابرو عوارض نسبتا بیشتری دارد، مخصوصا اگر در شرایط غیر بهداشتی یا توسط یک عامل غیرمجرب انجام شود. بزرگترین تفاوت کاشت ابرو و تاتو در تغییر ناپذیری تاتو می باشد، به این معنی که رنگ و مدل آن را نمی توان تغییر داد، اما به راحتی می توان بعد از زمان کافی برای تثبیت موقعیت پیوندها، می توان اقدام به رنگ کردن ابروهای کاشته شده و اصلاح مدل و تغییر اندازه آن پرداخت.
کاشت ابرو روی تاتو امکان پذیر است؟
افرادی که قبلا روی ابروهای خود تاتو انجام داده اند و از آن راضی نیستند می توانند بدون نیاز به پاک کردن تتو، کاشت ابرو روی آن انجام دهند. البته برای این امر نیاز است که افراد شکل ابروهای تاتو شده خود را دوست داشته باشند یا طرح مد نظرشان برای کاشت ابرو پهن تر از تاتوی انجام شده باشد. اما اگر از طرح تاتوی ابرو خود راضی نیستید و میخواهید کاشت ابرو با مدل دیگری داشته باشید باید توسط روش های موجود اقدام به پاک کردن یا کمرنگ کردن قسمتی از آن کنید و سپس پیوند ابرو انجام دهید.
در صورتی که تاتو ابرو در مدت کوتاهی انجام شده باشد، نمی توان کاشت ابرو را روی آن انجام داد که دلیل آن باز بودن زخم های ایجاد شده در حین تتو می باشد. برای جلوگیری از ریسک عفونت فولیکول های کاشته شده روی تاتو ابرو، باید فاصله ای بیش از دو تا سه ماه بین این دو روش وجود داشته باشد و پس از آن با مراجعه به پزشک متخصص و تایید او امکان پیوند ابرو وجود خواهد داشت. کاشت ابرو روی تاتو توسط روش های جدید امکان پذیر بوده زیرا ظرافت و دقت این روش ها باعث می شود تا زاویه رشد و خط رویش ابروهای کاشته شده به قدری دقیق و طبیعی باشد که تاتو زیر آن مشخص نشود.
کاشت ابرو روی تتو چه مزایایی دارد؟
نه تنها کاشت ابرو روی تاتو امکان پذیر است، بلکه انجام اینکار مزایایی را نیز برای افراد به همراه دارد. افرادی که مدل تاتو ابرو خود را دوست دارند و میخواهند روی آن کاشت انجام دهند، در زمان پیوند مزیتی این روش برایشان خواهد داشت، آن هم اینکه اجرای پیوند راحت تر انجام شده و خط رویش ابرو به صورت دقیق مشخص می باشد. همچنین بعد از کاشت ابرو، از ماه دوم بیشتر موهای پیوندی دچار ریزش بر اثر شوک می شوند و تا زمان رشد مجدد آنها چیزی حدود 3 تا 4 ماه طول می کشد که باعث ایجاد فضای خالی بین موهای ابرو می شود؛ وجود تاتو از قبل روی پوست این ناحیه می تواند این فضاهای خالی را پوشانده و ظاهر پرتراکم تری تا زمان رشد کامل به ابروها بدهد.
بانک مو چیست؟
کاشت مو یک روش درمانی زیبایی است و قطعا اگر عوارض و زخم های زیادی داشته باشد متقاضیان به آن جذب نمی شوند، زیرا هدف اصلی این روش بهبود ظاهر است. با این حال کاشت مو یک روش جراحیست و راهی برای انجام جراحی بدون ایجاد برخی زخم ها وجود ندارد، البته در روش های جدید این زخم ها معمولاً پس از هفته اول از بین می روند. کاشت مو در واقع انتقال واحدهای فولیکولی باکیفیت از نواحی سر به مناطق دارای ریزش مو یا طاسی است؛ فولیکول های مورد نیاز برای پیوند از بانک مو در پوست سر خود متقاضی برداشته می شوند. ریزش مو به دلایل مختلفی از جمله الگوی طاسی مردانه، آسیب و سوختگی، التهاب، بیماری و ژنتیک رخ می دهد که هرکدام بر بخش خاصی از پوست سر تاثیر میگذارند. روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که همگی آنها فولیکول های مو سالم و کافی را از ناحیه اهدا کننده یا بانک مو به ناحیه دچار ریزش پوست سر پیوند می کنند. فولیکول های مو در مناطق خاص پوست سر در برابر عملکرد آندروژن و دلایل دیگر ریزش مو مقاومت می کنند، در حالی که موهای دیگر مناطق تحت تأثیر قرار می گیرند و به تدریج غیرفعال می شوند.
داروهایی که بعد از کاشت مو باید مصرف شود؟
با افزایش سن موهای سر نازک تر شده و دچار ریزش می شود، علاوه بر سن، مشکلاتی همچون بیماری ها، آسیب های فیزیکی، وراثت و عوارض برخی داروها نیز سبب ریزش مو می شود. شدت ریزش مو در افراد مختلف متفاوت است و هر کس با توجه به شرایط خود روشی را برای درمان و بازیابی موهای از دست رفته انتخاب می کند؛ کاشت مو یک روش دائمی و طبیعیست که برای بیشتر دلایل ریزش مو مناسب است. در این روش فولیکول های مو از نواحی مقاوم در برابر ریزش به نام بانک مو برداشته می شود و در قسمت های دچار ریزش و طاسی پیوند خواهد شد. برای مشاهده نتایج کاشت مو نیاز به زمان طولانی می باشد و در طول این مدت به خصوص در روزهای ابتدایی به رسیدگی و طی مراحلی برای کمک به موفقیت پیوند نیاز دارید. یکی از این مراقبت ها که اهمیت زیادی در نتیجه نهایی دارد، مصرف قرص های تجویز شده پزشک می باشد که با هدف تسکین دردهای احتمالی، جلوگیری از عفونت و کمک به رشد فولیکول های پیوند شده توصیه می شوند.
کاشت ریش برای چه افرادی مناسب است؟
ریزش موهای سر و صورت برای بسیاری از افراد یک مشکل بسیار نگران کننده است و به دلایل مختلفی از جمله عوامل ژنتیکی زمینه ای، سموم محیطی، تغییر شیوه زندگی و حادثه اتفاق می افتد. معمولاً الگوی ریزش مو شروع به ظاهر شدن می کند و ظرف چند ماه به طور قابل توجهی نمایان می شود، درمان های بسیاری برای کمک به مشکلات ریزش مو، ابرو و ریش وجود دارند؛ اما انجام کاشت مو، ابرو و کاشت ریش برای کسی که ظاهر طبیعی و دائمی می خواهد گزینه مناسبیست. این روزها ریش های پرپشت و بلند در بین مردان در هر رده سنی و در هر طبقه ای مد شده که نشان دهنده مردانگی، بلوغ و غرور خاصی در مردان می باشد. روش پیوند ریش تقریباً به هر مردی این امکان را می دهد که ریش کاملی داشته باشد و پس از گذراندن دوره بهبودی با آن مانند ریش طبیعی خود رفتار کند. کاشت ریش نیز همانند کاشت مو روشی تخصصیست و بسیاری از جراحان پلاستیک و متخصصین پوست و مو آن را انجام میدهند. مهارت و تجربه جراح عامل موثری بر نتیجه بدست آمده می باشد و در کنار آن عواملی مانند شرایط متقاضی، روش انتخابی و مراقبت های بعد از کاشت ریش نیز می توانند بر نتیجه نهایی پیوند تاثیر بگذارند.