logo

درباره ما

هدف ما تسلط کامل بر کیفیت کاشت مو می باشد،ما به عنوان یک مرکز تخصصی ،خدمات کاشت مو را ارائه می دهیم که یک راه حل سریع و قطعی برای کسانی هست که مشکل ریزش مو و طاسی دارند. موهای از دست رفته خود را با کاشت مو برگردانید! جهت آنالیز مو و روش کاشت موی مناسب برای شما از طریق فرم مشاوره و شماره های تماس باما در ارتباط باشید.

درباره ما ...

ارتباط با ما

دلایل ریزش ابرو و روش های پیشگیری

در طول سال ها روند مدل ابروها از نازک و قوس بیش از حد، به سمت ابروهای کامل و پهن رفته است، مراقبت از ابروها بسیار مهم است، زیرا آنها نقش زیادی در شکل دادن به چهره و ویژگی های ما دارند. رنگ کردن ابروها، اصلاح های مداوم، پاکسازی صورت و موارد دیگر به مرور سلامت ابروها را تحت تأثیر قرار داده و منجر به ریزش ابروها می شوند. بسیاری از عوامل می توانند باعث ریزش ابرو شوند، از جمله رژیم غذایی و برخی بیماری های پوستی؛ تعیین دلایل ریزش ابرو می تواند به فرد کمک کند بهترین روش درمانی را برای آن پیدا کند. متداول ترین درمان ها برای ریزش ابروها استفاده از محلول های موضعی، تقویت آنها با روش های تزریقی و کاشت ابرو می باشند.

چرا ابروها می ریزند؟

ریزش ابرو، که نام پزشکی آن هیپوتریشوز ابرو یا ماداروز ابرو است، باعث می شود که فرد شاهد کم پشتی ابرو یا ایجاد لکه های خالی از مو در ناحیه ابرو شود و برای مردان و زنان رخ می دهد. در واقع ریزش ابرو طبیعی یک اتفاق کاملاً معمول است و می تواند در یک طرف یا هر دو طرف ایجاد شود، علائم ظاهری ریزش ابرو شامل خارش، خشکی پوست، ریزش مو یا کم پشت شدن موهای دیگر قسمت های بدن باشد. چرخه رشد و ریزش موها طبیعی است و همه افراد بخشی از موهای خود را در این روند طبیعی از دست می دهند و موها دوباره رشد می کنند. با این حال برخی دلایل ریزش مو می توانند به فولیکول های ابرو آسیب برسانند و منجر به مرگ فولیکول شوند که باعث می شود ابروها دوباره رشد نکنند.

برای داشتن ابروهایی پرپشت و ضخیم از طریق کاشت ابرو، ابتدا باید دلیل ریزش ابروهایتان را به درستی مشخص کرده و به درمان مشکل بپردازید و پس از آن پیوند ابرو انجام دهید. در صورتی که برای کاشت ابرو به جلسه مشاوره با پزشک متخصص بروید، در  اولین قدم او برای تشخیص علت ریزش ابرو اقدام می کند تا تشخیص دهد که آیا کاندید مناسبی برای کاشت ابرو هستید یا خیر؛ زیرا برخی از دلایل ریزش ابرو قابل درمان نبوده و روند ریزش قطع نشده یا کاهش نمی یابد که در نتیجه نمی توانید کاشت انجام دهید. همانطور که موهای سر ما با افزایش سن نازک می شود، موهای ابرو نیز شروع به کاهش و کمرنگ شدن می کنند. با گذشت زمان بعضی از فولیکول های مو تولید مو را متوقف می کنند و ساقه های مو ریزتر می شوند و موها سفید یا خاکستری می شوند. این نوع ریزش به طور کلی از 40 سالگی شروع می شود، زیرا در این دوره سطح استروژن در زنان و تستوسترون در مردان کاهش می یابد.

فرم ثبت درخواست
captcha

اصلی ترین دلایل ریزش ابرو

✓   مشکلات هورمونی، مهم ترین دلیل ریزش ابرو

عدم تعادل هورمون های تیروئید، هورمون هایی که متابولیسم را تنظیم می کنند، می تواند باعث ریزش ابروها شود و این ریزش در هر دو حالت پرکاری و کم کاری تیروئید رخ می دهد. هر دو نوع عدم تعادل تیروئید با ریزش موی سر و ابرو ارتباط دارند. ریزش ابرو به دلیل مشکل هورمون تیروئید معمولاً موقتی است و پس از آنکه سطح تیروئید توسط دارو به حالت طبیعی رسید، رشد ابروها باید به حالت طبیعی خود باز میگردند. علائم دیگر اختلالات تیروئید عبارتند از:

•   پوست خشک و رنگ پریده یا پوستی مرطوب و مخملی

•   تورم در گردن (گواتر)

•   موهای درشت، خشک و شکننده

•   پوست خشک و خارش دار

•   ناخن های ضخیم، خشک و شکننده


✓   تاثیر شرایط خود ایمنی بر ریزش ابرو

شرایط خود ایمنی زمانی ایجاد می شود که سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلولهای خود حمله کند، این حمله ممکن است به سلولهای سالم که در رشد ابرو کمک می کنند باشد که می تواند منجر به کم پشتی و ریزش ابرو شود. شرایط خود ایمنی که می توانند باعث ریزش مو شوند عبارتند از:

•   آلوپسی آره آتا: وضعیتی که باعث ایجاد ریزش مو در سر و سایر نواحی بدن می شود که می تواند شامل ابروها باشد.

•   آلوپسی فیبروزینگ پیشانی: نوعی آلوپسی که عمدتا افراد را بعد از یائسگی تحت تأثیر قرار می دهد و در آن ریزش ابرو در حدود 39٪ موارد قبل از ریزش موی سر اتفاق می افتد.

•   دیسکویید لوپوس اریتماتوز: یک بیماری مزمن خود ایمنی است که باعث زخم های پوستی و ریزش مو در صورت و ابروها می شود.



بیماری موثر بر ریزش ابرو


✓   ریزش ابرو به دلیل مشکلات پوستی

داشتن پوست سالم برای سلامتی موها و ابروها مهم است و دلیل آن رشد مستقیم مو از فولیکول های پوست می باشد. برخی از مشکلات و بیماری های پوستی می توانند باعث خارش و پوسته پوسته شدن شوند و افراد ممکن است در اثر التهابات پوستی، خشکی پوست و مالش یا خارش اطراف ابرو، دچار ریزش ابرو شوند. بیماری های پوستی متداول که می توانند موجب خارش و بثورات در ناحیه ابرو و حتی ریزش شوند عبارتند از:

•   درماتیت آتوپیک

•   پسوریازیس

•   درماتیت سبورئیک

•   اگزما


✓   تاثیر کمبودهای تغذیه ای بر ریزش ابرو

غذاهایی که می خورید، مواد مغذی زیادی برای بدن تامین می کنند که تأثیر بسزایی در سلامت پوست و مو دارد، زیرا بدن برای تولید موهای سالم به مواد مغذی خاصی احتیاج دارد. بدن انسان به یک تعادل سالم از کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها، اسیدهای آمینه، ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارد تا رشد پایدار مو را حفظ کند. کمبودهای غذایی زیر می تواند باعث ریزش ابرو شود:

•   کمبود اسید چرب و ریزش ابرو: طبق مطالعات کمبود اسیدهای چرب (که در ماهی، آجیل و دانه ها وجود دارد) در بدن ممکن است باعث ریزش ابرو شود.

•   تاثیر کمبود بیوتین بر ریزش مو: عدم دریافت بیوتین کافی باعث کم پشت شدن و از بین رفتن موهای بدن می شود؛ اگرچه بیوتین یک مکمل محبوب رشد مو است، اما شواهد محدودی برای اثبات اثر آن وجود ندارد.

•   کمبود روی و تاثیر آن بر ریزش ابرو: کمبود روی می تواند به ریزش ابرو منجر شود، محققان می گویند که مکمل های روی ممکن است به رشد مجدد مو در افراد کم مو و طاس کمک کند.

همچنین ویتامین هایی مانند ویتامین D، C، آهن، امگا 3 و ویتامین E نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم می توانند منجر به ریزش مو و ابرو شوند که با رژیم غذایی غنی و مصرف مکمل ها می توان مقدار کافی از آن را برای بدن فراهم کرد.


✓   ریزش ابرو بر اثر عوارض جانبی دارو

برخی از داروها به عنوان یک عارضه جانبی بالقوه باعث ریزش مو می شوند که می تواند بر روی ابروها نیز تأثیر بگذارد. داروهای موثر بر ریزش ابرو عبارتند از:

•   acitretin، داروی رتینوئیدی که افراد برای درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس استفاده می کنند.

•   شیمی درمانی، درمانی برای سرطان است که به طور خاص برای تأثیر بر روی تمام سلولهای تقسیم سریع، از جمله فولیکول های ابرو، طراحی شده است.

•   اسید والپروئیک، داروی ضد تشنج که تشنج و اختلال دو قطبی را درمان می کند نیز باعث ریزش ابرو می شود.


ریزش ابرو


✓   شرایط ژنتیکی موثر بر ریزش ابرو

اگرچه این مورد کمتر بر ریزش ابرو اثرگذار است، اما برخی شرایط ژنتیکی منجر به ریزش ابروها می شوند که عبارتند از:

•   دیسپلازی های اکتودرمی: این گروهی از بیماری هاست که بر روی پوست، مو، ناخن و دندان تأثیر می گذارد. همچنین می توانند باعث پراکندگی یا از بین رفتن مو در ابروها، مژه ها و سایر اعضای بدن شوند.

•   سندرم نترتون: این بیماری بر روی پوست، مو و سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد و می تواند موهای شکننده را ایجاد کند و معمولا از بدو تولد وجود دارد.

سایر دلایل موثر بر ریزش ابرو

1-   استرس یا اضطراب بیش از حد و ریزش ابرو: مسائل روانشناختی در ریزش ابرو نقش دارند، اگر اخیراً یک رویداد آسیب زا یا تغییر عمده سبک زندگی را تجربه کرده اید، این می تواند دلیل اصلی باشد.

2-   ریزش ابرو به دلیل چربی اضافه: چاقی بیش از حد و چربی زیاد ضربه جزئی به فولیکول مو ایجاد می کند که می تواند منجر به توقف رشد و ریزش ابروها در آن نقطه شود.

3-   تاثیر بافت اسکار بر ریزش ابرو: بافت اسکار در نتیجه ضربه، سوختگی (شیمیایی یا حرارتی) و مشکلات پوستی ایجاد می شود و توانایی رشد مو و ابرو را ندارد.

4-   عدم تعادل هورمونی: علاوه بر بیماری های مرتبط با هورمون، نازک شدن و ریزش ابروها به دلیل عدم تعادل هورمونی ناشی از بارداری یا زایمان نیز ممکن است.

5-   برداشتن بیش از حد: اصلاح تهاجمی ابرو و برداشتن بیش از حد آنها در طول زمان طولانی می تواند فولیکول ابرو را ضعیف کرده و موجب کاهش رشد آنها و در دراز مدت  باعث ریزش ابروها شود.

چگونه از ریزش ابروها جلوگیری کنیم؟

مهم است که به خاطر داشته باشید ریزش ابرو تا اندازه ای طبیعی است، دقیقاً همانند موهای سر؛ اما زمانی که آسیب به فولیکول ابرو وارد می شود، مشکل اصلی بوجود می آید. مانند اکثر موهای بدن، ابروها در یک چرخه رشد طبیعی مو رشد می کنند و یک مرحله رشد بسیار کوتاه فقط چند هفته ای دارند و پس از آن مرحله انتقال به مدت 2-3 هفته انجام می شود و سپس فولیکول ها استراحت می کنند و پس از آن برای 2-4 ماه و میریزند. پس از ریزش هر تار ابرو، یک موی جدید در جای خود از سلول های بنیادی فولیکولی که در زیر و اطراف هر منافذ فولیکولی قرار دارند، رشد می کند. هنگام برداشتن، کشیدن و رفتار خشن با ابروها، در واقع به محیط فولیکول و سلولهای بنیادی ساکن آسیب می رسانید و باعث التهاب موضعی می شوید، در نتیجه ظرفیت چرخه فولیکول ها کاهش می یابد، که می تواند منجر به رشد فولیکول های ضعیف، ریزش زودرس ابروها و مرگ فولیکول شود.

برای جلوگیری از ریزش ابروها با آنها به آرامی رفتار کنید، زیاد آنها را برندارید و اگر می خواهید فرم دهید بهتر است توسط یک متخصص اینکار را انجام دهید، به خاطر داشته باشید که ممکن است هر صدمه شدیدی به ابروها برگشت ناپذیر باشد. موهای ابرو می توانند دوباره رشد کنند، به شرط اینکه آسیب زیادی ندیده باشند؛ همچنین می توانید با استفاده از روش های خانگی تقویت مو و ابرو به رشد مجدد و تحریک فولیکول های ابرو کمک کنید. اگر ابروهایتان به طور ناگهانی کم پشت یا دچار ریزش شدند، به یک متخصص مراجعه کنید؛ هنگامی که علت ریزش ابروی شما را تشخیص داد مناسب ترین روش درمانی را برای بازگرداندن ابروها به حالت طبیعی توصیه می کند.

بانک مو چیست؟

بانک مو چیست؟

کاشت مو یک روش درمانی زیبایی است و قطعا اگر عوارض و زخم های زیادی داشته باشد متقاضیان به آن جذب نمی شوند، زیرا هدف اصلی این روش بهبود ظاهر است. با این حال کاشت مو یک روش جراحیست و راهی برای انجام جراحی بدون ایجاد برخی زخم ها وجود ندارد، البته در روش های جدید این زخم ها معمولاً پس از هفته اول از بین می روند. کاشت مو در واقع انتقال واحدهای فولیکولی باکیفیت از نواحی سر به مناطق دارای ریزش مو یا طاسی است؛ فولیکول های مورد نیاز برای پیوند از بانک مو در پوست سر خود متقاضی برداشته می شوند. ریزش مو به دلایل مختلفی از جمله الگوی طاسی مردانه، آسیب و سوختگی، التهاب، بیماری و ژنتیک رخ می دهد که هرکدام بر بخش خاصی از پوست سر تاثیر میگذارند. روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که همگی آنها فولیکول های مو سالم و کافی را از ناحیه اهدا کننده یا بانک مو به ناحیه دچار ریزش پوست سر پیوند می کنند. فولیکول های مو در مناطق خاص پوست سر در برابر عملکرد آندروژن و دلایل دیگر ریزش مو مقاومت می کنند، در حالی که موهای دیگر مناطق تحت تأثیر قرار می گیرند و به تدریج غیرفعال می شوند.

مراقبت های قبل و بعد از کاشت ریش

مراقبت های قبل و بعد از کاشت ریش

بسیاری از مردان داشتن موهای پرپشت و بلند در صورت را دوست دارند، اما همه آنها نمی توانند به دلایلی مانند ژنتیک، آسیب ها یا درمان های قبلی موهای ریش و سبیل کاملی داشته باشند. خبر خوب برای این افراد این است که یک راه حل موثر و دائمی برای رشد ناکافی موهای صورت وجود دارد، کاشت ریش و سبیل. البته روند رشد مجدد پس از پیوند ریش تدریجی است و نیاز به مراقبت جدی دارد، بنابراین برای مشاهده بهترین نتیجه باید مراقبت های قبل و بعد از کاشت ریش را جدی گرفته و از آنها پیروی کنید. پیوند ریش و سبیل در چند سال گذشته بسیار محبوب شده و بیشتر مردان به دنبال کاشت ریش برای پر کردن ریش و رفع نقاط خالی هستند.

ویتامین های مفید برای رشد مو و جلوگیری از ریزش

ویتامین های مفید برای رشد مو و جلوگیری از ریزش

کارشناسان می گویند ریزش بین 50 تا 100 تار مو در روز طبیعی است، اما اگر شاهد ریزش مو بیشتر از این مقدار باشید، احتمالا نشان از وجود مشکل در سلامت فولیکول مو دارد. عواملی مانند شرایط پزشکی، استرس و کمبود ویتامین ها همگی می توانند بر سلامت موهای شما تأثیر بگذارند، بنابراین اهمیت ویتامین های مفید برای رشد مو کمتر از سایر شرایط مراقبت از موها نیست. البته باید در نظر داشته باشید با اینکه کمبود ویتامین های مورد نیاز بدن موجب ریزش مو می شود، از طرف دیگر مصرف بیش از انداره برخی ویتامین ها نیز بر نازک شدن و ریزش مو تاثیرگذارند.

برای مشاوره رایگان کلیک کنید